Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Training SL-TC
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs Responsabil gestiunea deseurilor
299 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cursul “Responsabil cu gestionarea deseurilor” are drept scop instruirea persoanei desemnate cu gestionarea deseurilor din cadrul firmei/ institutiei si a indeplinirii obligatiilor legale in vigoare in domeniul gestionarii deseurilor.

Instruirea in domeniul legislativ: Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 195/2005 privind protectia mediului, cu modificarile si completarile ulterioare; Legea nr. 211/2011 privind regimul deseurilor - obligatiile agentilor economici; HG 856/2002 privind evidenta gestiunii deseurilor si pentru aprobarea listei cuprinzanddeseurile, inclusiv deseurile periculoase, cu completarile ulterioare; HG 1061/2008 privind transportul deseurilor periculoase si nepericuloase pe teritoriul Romaniei; HG 621/2005 privind gestionarea ambalajelor si a deseurilor de ambalaje, cu modificarile si completarile ulterioare; Identificarea, caracterizarea si codificarea deseurilor, intocmirea si pastrarea evidenteideseurilor; Regimul deseurilor: prevederi legislative, organizarea actelor normative in domeniu.

Gestionarea ambalajelor si deseurilor de ambalaje; Valorificarea, monitorizarea si raportarea deseurilor. Evitarea sanctiunilor.

Gestionarea deseurilor si, in special, a anumitor categorii reglementate prin acte normative speciale: uleiurile uzate, bateriile si acumulatorii uzati, deseurile de echipamente electrice si electronice, deseurilor periculoase, etc.;

DOCUMENTE NECESARE LA INSCRIERE
Copie diploma de bacalaureat studii medii ori diploma absolvire studii superioare, CI.
Fiind un curs de perfectionare, nu se sustine examen. Diploma va fi eliberata in 48 de ore de la momentul platii.
Din Gura in Gura